Holtense muziekvereniging

Daverend succes Re√ľnieconcert

Zaterdag 21 maart was voor ons een dag om nooit te vergeten. De reünie dag in het kader van het 70-jarig bestaan. Maar liefst 70 muzikanten zaten op het podium in De Kandelaar in Holten. Het enthousiasme spatte er van af.

Er hing een geweldige sfeer. De toon was direct gezet tijdens de repetities die op de middag werden gehouden en zette zich voort tijdens de reünie in het Kulturhus. Hier kon iedereen die dat wilde gebruik maken van een goed verzorgd buffet.
’s Avonds vond het concert plaats onder leiding van vier oud-dirigenten, Henny Fransen, Bert Fransen, Alike Jonkman en Raymond Waanders. Alle vier dirigeerden een stuk uit “hun” periode. Natuurlijk werd er ook gemusiceerd onder de bezielende en inspirerende leiding van de huidige dirigent, Michelle Wassing.
De veel gehoorde, lovende reacties spraken boekdelen: “We hebben erg genoten, van de perfecte organisatie, van de hartelijkheid onderling, van het spelniveau. Het was een soort thuiskomen”.  De dag werd gezellig afgesloten in het Kulturhus met de Tryoutband. Ook op de gang was het gezellig toeven. 

<< Terug